PGB-beheer in Eindhoven / Noord Brabant


BKNB is een specialist op het gebied van PGB-beheer. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van Persoonsgebonden budgetten. Onze cliënten waarderen ons prettige en heldere aanpak. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en werken door heel Noord-Brabant.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder eerst meer informatie.

  • Onze medewerkers spreken Nederlands, Syrisch, Arabisch en Berbers
  • Intakegesprek bij u thuis
  • Full-service, betrouwbaar en goed bereikbaar
  • Altijd een oplossing op maat
  • Actief in heel Noord-Brabant

Wat is PGB-beheer?


Het beheren van een Persoonsgebonden Budget (of PGB-beheer) is één van de diensten waarin BKNB gespecialiseerd is. PGB-beheer dienstverlening is gericht op het overnemen van uw administratie omtrent uw PGB. De administratie hiervan kan namelijk zeer ingewikkeld zijn. Echter is het vereist dat de administratie correct en compleet wordt bijgehouden. Heeft u hier moeite mee? Onze professionals helpen u graag. Neem gerust contact op voor vragen of vrijblijvend advies.

Tijdige betaling van zorgnota’s


We zorgen er voor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de betaling van uw zorgnota’s. Wij zorgen voor een tijdige betaling van de zorgnota’s, waardoor u nooit meer te laat bent met een betaling. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen achteraf.

Inzicht in uw persoonlijke situatie


Uiteraard bieden we u graag zoveel mogelijk inzicht in uw financiële situatie, ondanks dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de inhoud van de nota’s die we ontvangen en voor u voldoen, of bent u benieuwd naar de hoogte van het Persoonsgebonden Budget dat u ontvangt? We gaan hier zo transparant mogelijk mee om, zodat u een goed inzicht heeft in uw persoonlijke situatie.

PGB-BEHEER? WE ZIJN U GRAAG VAN DIENST


Wilt u meer informatie over onze PGB-beheer dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Hulp en advies