PROFESSIONEEL BUDGETBEHEER VOOR REGIO EINDHOVEN


BKNB is een specialist op het gebied van budgetbeheer. Wij hebben jarenlange ervaring met budgetbeheer en onze cliënten waarderen ons prettige en heldere aanpak. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en werken door heel Noord-Brabant.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder eerst meer informatie.

  • Onze medewerkers spreken Nederlands, Syrisch, Arabisch en Berbers
  • Intakegesprek bij u thuis
  • Full-service, betrouwbaar en goed bereikbaar
  • Altijd een oplossing op maat
  • Actief in heel Noord-Brabant

Wat is budgetbeheer?


Soms is het nodig om meer grip te krijgen op uw financiële situatie. Bewindvoering kan hierbij helpen. Een andere oplossing om uw weg te vinden naar meer financiële stabiliteit is budgetbeheer. Hierbij beheren we uw maandelijkse budget. Budgetbeheer is gericht op het creëren van financiële rust, het voorkomen van (nieuwe of hogere) schulden en het afbetalen van uw huidige schulden.

Wilt u gebruik maken van budgetbeheer in regio Eindhoven of Noord-Brabant? Wij helpen u graag op weg richting meer financiële stabiliteit. Neem snel contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt budgetbeheer?


We zorgen er met het budgetbeheer allereerst voor dat we de vaste lasten netjes voor u betalen. Denk hierbij aan de huur en de ziektekostenpremie, maar bijvoorbeeld ook aan de energierekening. Dit zijn de kosten die iedere maand weer terug zullen komen en u in de problemen kunnen brengen wanneer u ze niet betaalt. Binnen het budgetbeheer in Noord-Brabant geven we prioriteit aan deze vaste lasten, om u vervolgens met de rest op weg te kunnen helpen. We zorgen ervoor dat u een deel van uw inkomen ontvangt als huishoudgeld, om daar bijvoorbeeld de boodschappen van te doen.

Meer financiële stabiliteit


Het budgetbeheer is er uiteindelijk voor bedoeld om de stabiliteit in uw financiële situatie te herstellen. Heeft u te maken gekregen met een plotselinge daling van uw inkomen, of zijn de schulden u boven het hoofd gegroeid en komt u er daarom zelf niet meer uit? In die gevallen zorgen we er met budgetbeheer voor dat u de situatie weer op de rails kunt krijgen. Wij bekijken hoeveel schuld u heeft, hoe u de kosten kunt blijven betalen waar de prioriteiten op dit moment liggen. Wij kunnen hier met iets meer afstand naar kijken en beschikken over een uitgebreide ervaring.

Budgetplan opstellen


Met onze budgetbeheer dienstverlening in Eindhoven en Noord-Brabant zullen we samen met u een budgetplan opstellen. We nemen hierin uw vaste lasten op en werken toe naar een reservering voor onvoorziene uitgaven. We gebruiken de budgetbeheerrekening om betalingen voor u te kunnen doen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard ondertekenen we alle afspraken die we maken netjes in een contract, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wat kost budgetbeheer?


Meestal moet u de kosten voor budgetbeheer zelf betalen. Bij een inkomen rond bijstandsniveau is het mogelijk een beroep te doen op de bijzondere bijstand via de gemeente. De gemeente betaalt dan mogelijk (een deel van) de kosten. Bent u benieuwd of dit in uw situatie mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op! Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina.

MEER FINANCIËLE RUST? NEEM CONTACT OP


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies. Wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen middels budgetbeheer.

Hulp en advies